Welkom op Camping Des Chaumières in Zuid-Bretagne in de Finistere

 

Welkom iedereen op onze Camping des Chaumières in Nevez aan de kust van Zuid-Finistère. We zijn blij u onze ruim opgezette 3 sterren familiecamping te kunnen tonen, ook ideaal voor rustzoekers die verlangen naar een ontspannen vakantie in de Bretonse natuur.

Camping Des Chaumières bevindt zich op 900 m. van het strand, dat bereikbaar is via een voetpad tussen de Rospico Baai en Tahiti strand. Natuurlijk ook over de weg te bereiken.

Aangelegd in een landelijk gelegen park van 3ha bij de ingang van een pittoresk hameau (gehucht) genaamd Kerascoët. Tussen Pont Aven en Concarneau in het gebied genaamd "Cornoual", vindt u comfort en rust en kunt u genieten van de kwaliteit van onze goede voorzieningen.

We hebben 100 kampeerplaatsen verspreid over 3 hectare: 74 om te kamperen, 24 stacaravans en 2 volledig ingerichte tenten, dus er is voor elk wat wils en voor elk budget..

Hier vindt u de rust en stilte op het platteland in de buurt van de zee.

Wil je jezelf verwennen? Geef een cadeaubon voor een authentiek verblijf in Bretagne op onze camping in Finistère.

Dus boek nu voor uw volgende vakantie een staanplaats of een huuraccommodatie en kies Camping des Chaumières in Zuid-Bretagne.